Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Rozenbuurt fase 1a

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoorn - Zwaag
Actueel aanbod

€ 340.000,- tot € 1.000.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 199m2
Kaveloppervlak
72 - 744m2

Over dit project

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit en groeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk, waar de komende jaren ongeveer 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, halfvrijstaande woningen, rug aan rug woningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren. Ben jij op zoek naar een fijne nieuwe stek in gezellig Zwaag? Fase 1a is in verkoop!

In de gezellige straatjes van Rozenbuurt is plek voor circa 420 woningen. Van halfvrijstaande woningen tot eengezinswoningen en luxe appartementen, en van huur tot koop. Of je nu single bent of een groot gezin hebt, starter bent of senior… in Rozenbuurt vind je vast en zeker een thuis dat bij jou past. Er is veel aandacht voor duurzaamheid. Zo worden alle woningen gasloos opgeleverd en uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen. Wij weten het nu al zeker: hier woon je straks op rozen.

Een autoluwe, groene en klimaatadaptieve wijk

Rozenbuurt wordt groen en waterrijk. Met volop ruimte voor mens en dier. Er komen verschillende groene speel-, wandel- en ontmoetingsplekken en de sfeervolle boerenslootjes die door de wijk lopen, zorgen ervoor dat het water bij hevige regenval opgevangen en opgeslagen wordt voor tijden van droogte. Het stratenplan is zo opgezet dat voetgangers en fietsers alle voorrang hebben. Auto’s zijn te gast. Verhardingen worden tot een minimum beperkt en de straatjes en voetgangerspaden krijgen een authentiek dorpse uitstraling. Op deze manier wordt er alles aan gedaan om het groene karakter van de wijk maximaal te laten spreken. Het plan is doordacht, duurzaam en helemaal passend bij Zwaag.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rozenbuurt fase 1a
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
12 van 70 beschikbaar
Prijs
€ 340.000,- tot € 1.000.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden