Actueel

Nieuws

Nog maar 4 woonkansen! Lokaal nieuws vrijdag 09 april 2021

Nog maar 4 woonkansen!

Nog maar 4 woonkansen! Dit is uw laatste kans!

Nog maar 4 woonkansen! Dit is uw laatste kans!

Heeft u interesse? Neem contact op met de makelaars. 

Wilt u ook genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw mooie balkon? Lokaal nieuws zondag 04 april 2021

Wilt u ook genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw mooie balkon?

Wilt u ook genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw mooie balkon?

Wilt u ook genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw mooie balkon?
Kijk voor beschikbaarheid op de woonselector of neem contact op met de makelaars. 

Bekijk deze prachtige video van Toren, gemaakt door Menno Bakker! Lokaal nieuws donderdag 01 april 2021

Bekijk deze prachtige video van Toren, gemaakt door Menno Bakker!

Bekijk deze prachtige video van Toren, gemaakt door Menno Bakker uit Hoorn. 

Groen licht bestemmingsplanprocedure nieuwbouwwijk Rozenbuurt in Zwaag Lokaal nieuws vrijdag 26 maart 2021

Groen licht bestemmingsplanprocedure nieuwbouwwijk Rozenbuurt in Zwaag

Groen licht bestemmingsplanprocedure nieuwbouwwijk Rozenbuurt in Zwaag

HOORN - De Hoornse raad heeft groen licht gegeven voor de bestemmingsplanprocedure voor de nieuwe de Rozenbuurt. Dit is een plan voor een nieuwe woonwijk met circa 450 woningen op de voormalige Balk-locatie in Zwaag. 

Lees meer. 

Artikel NHD: "Soms ga ik even naar buiten kijken' Lokaal nieuws vrijdag 19 maart 2021

Artikel NHD: "Soms ga ik even naar buiten kijken'

Artikel NHD: "Soms ga ik even naar buiten kijken' Wonen Mike Cornelissen alsnog hoog in de Toren Hoger wonen dan de 54-jarige Mike Cornelissen kan in Hoorn haast niet. Zijn thuis is sinds januari een ’skyhouse’, op de zeventiende verdieping van Toren, aan de zuidwestkant. Of het bevalt? Hij kan zó in de reclame voor de ’woonkansen’ die nog te koop zijn.

’Geweldig’ vindt Mike Cornelissen het. Hij wijst op het levende schilderij dat hij door de wandgrote glazen schuifdeuren heeft. De binnenstad van Hoorn en het Markermeer, met stadsstrand, liggen aan zijn voeten. ,,Net Madurodam. Overal beweegt iets. Laatst zag ik ze rondjes schaatsen op het Hoornse Hop. Je ziet ook Almere en Lelystad. Het weer, de wolken, elke keer is het anders hoe het licht op het water valt. Het is een feest. Soms doe ik alle lichten uit en ga ik gewoon een tijdje alleen maar naar buiten kijken. Ik zit nog te azen op onweer boven het Markermeer.”

Aan de zijkant kijkt hij door hoge ramen uit over Noord-Holland. „Met Amsterdam, Hoogovens, de kust... ’s Avonds zie de hele A7!’’

Woonboerderij

Van oorsprong komt de man, die al zijn hele leven ’tandtechnieker’ is, uit Amsterdam. Via Landsmeer kwam hij in Abbekerk terecht. Daar woonde hij tot drie jaar geleden in een woonboerderij, die hij in vijftien jaar helemaal had opgeknapt.

Na een echtscheiding begon hij opnieuw. Tijdelijk huurde hij wat in de Hoornse binnenstad, maar dat beviel matig. Hij kon er bijvoorbeeld zijn auto en motor niet kwijt. Al in een vroeg stadium informeerde hij naar een appartement in Toren. ,,Omdat het nieuw is. En gemakkelijk.’’ Hij schrok van de gepeperde prijzen. „Ik dacht, dat zijn Amsterdam-prijzen! Voor zes ton kan ik in Amsterdam ook wel wat vinden! Maar in Amsterdam ging ik ook rekenen. Er kwam daar ook erfpacht bij. En mijn bedrijf zit in Hoorn. Dus keek ik toch weer naar Toren. Alles was inmiddels in optie. Ik kon een stuk lager nog een appartement krijgen, maar wilde wel naar boven. Als er maar een balkon boven het mijne zat, vanwege de zon en als beschutting tegen regen. Dat vond ik belangrijk. Dan kun je daar nog wat laten staan.’’

,,Op een gegeven moment zag ik dat het appartement waar ik nu woon weer beschikbaar kwam. Ik belde meteen de makelaar, en kon nog ruilen.”

Die keer dat zijn appartement boven de wolken uitstak (zie foto onder) was hij toevallig niet thuis. Wel maakte hij de jongste storm mee.

Achteraf is hij blij dat hij voor de Toren gekozen heeft. „Echt blij. En zo had ik me door allerlei tegenslag al een tijdje niet gevoeld.”

Artikel NHD: Er zijn nog zeven 'woonkansen' in de Toren in Hoorn Lokaal nieuws vrijdag 19 maart 2021

Artikel NHD: Er zijn nog zeven 'woonkansen' in de Toren in Hoorn

Artikel NHD: Er zijn nog zeven 'woonkansen' in de Toren in Hoorn

’Pittig nadenken’ over Torenappartementen

Bouwer hoogste woongebouw van Hoorn had verwacht dat verkoop sneller zou gaan

Er zijn nog zeven ’woonkansen’ in de Toren in Hoorn. De hoger gelegen appartementen, in prijs variërend van 413.500 tot 1.382.500 euro, staan al een tijdje in de etalage. ,,Mijn gevoel was eerlijk gezegd dat het sneller zou gaan’’, zegt directeur Guido Scholtens van bouwer Scholtens Groep.

De hoogst gelegen woningen van Hoorn zijn al volledig afgewerkt, ingericht en per direct bewoonbaar. Zelfs het koffiezetapparaat staat er al, laat Scholtens weten. Op vijf van de zeven is een optie genomen. Maar hij moet geduld oefenen. ,,Gevoelsmatig was ik optimistischer, maar ik heb nog nooit zo’n gebouw gemaakt. Mijn raad van commissarissen heeft me verzekerd dat dit niet uitzonderlijk is. Een derde wordt verkocht vóór de bouw, een derde tijdens en een derde erna. Dus ik voel me in die zin niet ongerust.’’

Uitzicht
Het complex omvat 212 woningen, waarvan 72 in de toren zelf. De bovenste zijn vooral vanwege het uitzicht ook in prijs het hoogst.

Er zijn volgens Scholtens verschillende verklaringen voor het feit dat het met de verkoop van die laatste woningen wat moeizamer gaat.

De markt voor luxe appartementen is in Hoorn behoorlijk verzadigd, doordat in de afgelopen jaren 205 woningen van Toren zelf en 109 bij het Missiehuis zijn verkocht, plus enkele tientallen in de nieuwbouw aan de Westerdijk en in de binnenstad. ,,Alles bij elkaar een flink aanbod van appartementen in de hogere prijsklasse.’’

Loslaten
,,We verkopen 80 tot 85 procent van de woningen aan West-Friezen. Die kennen dat niet, wonen op zo’n hoogte. Veel mensen die bij ons kopen, komen uit een vrijstaande woning. Die moeten er soms even pittig over nadenken, vinden het moeilijk om los te laten wat ze gewend zijn. Tot ze een keer komen kijken. Dan denken ze: o, wacht even. Dit licht, dit uitzicht.’’

Wat een plaatje! Lokaal nieuws donderdag 18 maart 2021

Wat een plaatje!

Wat een plaatje! Foto gemaakt door Menno Bakker. 

​Wat een plaatje! Foto gemaakt door Menno Bakker. 

Interview prijswinnaar: "Als er een mooie woning op ons pad komt" Lokaal nieuws maandag 15 maart 2021

Interview prijswinnaar: "Als er een mooie woning op ons pad komt"

Marcel Broers, 48 jaar, woont op dit moment samen met zijn vriendin en drie kinderen in de Kersenboogerd in Hoorn. Ze zijn geïnteresseerd in de woningen die gebouwd gaan worden in het plan ‘Rozenbuurt’ in Zwaag.

​Als er een mooie woning op ons pad komt
 
Marcel Broers, 48 jaar, woont op dit moment samen met zijn vriendin en drie kinderen in de Kersenboogerd in Hoorn. Ze zijn geïnteresseerd in de woningen die gebouwd gaan worden in het plan ‘Rozenbuurt’ in Zwaag.
 
Er is geen haast en ze zijn ook niet heel actief op zoek, maar als er een mooie woning op een mooie locatie voorbijkomt, hebben ze wellicht interesse. Dit plan spreekt aan omdat Zwaag een lichte voorkeur heeft vanwege de centrale ligging en de uitvalswegen. ‘Rozenbuurt’ ligt ook dicht bij het bedrijventerrein waar hij dagelijks komt.
 
Marcel is eigenaar van Broers Tegeltechniek, een tegelzettersbedrijf dat hij een aantal jaren geleden heeft overgenomen van zijn vader. ‘Tegelzetten doe ik al sinds mijn jeugd doordat mijn vader dit vak uitoefende en ik geregeld met hem mee ging om badkamers en vloeren te betegelen. Hij heeft mij dit vak geleerd’; aldus Marcel.
 
Een twee-onder-één kapwoning zou mooi zijn voor ze, maar misschien is een vrijstaande woning ook mogelijk. Duurzaamheid en een mooi aanzicht van de gehele woonwijk vindt Marcel belangrijk. Hij en zijn vriendin zijn dan ook benieuwd naar de plannen.

De lente komt eraan! Lokaal nieuws dinsdag 09 maart 2021

De lente komt eraan!

De lente komt eraan! 

De lente komt eraan!

Foto © Benno Ellerbroek

Betrek de tuinkamer bij uw woonkamer en geniet van nog meer woonruimte! Lokaal nieuws zaterdag 06 maart 2021

Betrek de tuinkamer bij uw woonkamer en geniet van nog meer woonruimte!

Ruim 100 m² woonplezier door de tuinkamer bij uw woonkamer te betrekken. Zo kunt u genieten van nog meer woonruimte!

Ruim 100 m² woonplezier door de tuinkamer bij uw woonkamer te betrekken. Zo kunt u genieten van nog meer woonruimte!

De zon schijnt! Lokaal nieuws vrijdag 05 maart 2021

De zon schijnt!

De zon schijnt!

De zon schijnt!

'Rozenbuurt' Lokaal nieuws donderdag 04 maart 2021

'Rozenbuurt'

Op 23 maart buigt de Hoornse raad zich over het plan voor een nieuwe woonwijk op de voormalige Balk-locatie in Zwaag. 

Op 23 maart buigt de Hoornse raad zich over het plan voor een nieuwe woonwijk op de voormalige Balk-locatie in Zwaag. Het plan 'Rozenbuurt' gaat uit van maximaal 450 woningen'; 180 grondgebonden en 270 appartementen, in alle prijsklassen (20% sociale huur en 10% goedkope koop, 30% middel dure huur en koop en 40% in het duurdere segment).

Benieuwd naar de plannen? Kijk dan hier: https://bit.ly/3qi9pDq

Wordt dit uw uitzicht? Het kan! Lokaal nieuws woensdag 17 februari 2021

Wordt dit uw uitzicht? Het kan!

Wordt dit uw uitzicht? Het kan!

Wordt dit uw uitzicht? Het kan!
Kijk voor de beschikbare appartementen op de woonselector, of neem contact op met een van de makelaars. 

Schaatsweekend ingelijst Lokaal nieuws maandag 15 februari 2021

Schaatsweekend ingelijst

Schaatsweekend ingelijst

Vandaag in het NHD 'Schaatsweekend ingelijst'. Ziet u ook de prachtige Toren op de achtergrond?

Een prachtig winters beeld met Toren op de achtergrond Lokaal nieuws zaterdag 13 februari 2021

Een prachtig winters beeld met Toren op de achtergrond

Een prachtig winters beeld met Toren op de achtergrond

Een prachtig winters beeld met Toren op de achtergrond

Toren, een warm welkom, elke dag opnieuw Lokaal nieuws zaterdag 06 februari 2021

Toren, een warm welkom, elke dag opnieuw

De entree is het visitekaartje van Toren, zowel binnen als buiten. Stap binnen in uw eigen woontoren alsof u een hotel binnen stapt, de uitstraling is warm en luxe. 

De entree is het visitekaartje van Toren, zowel binnen als buiten. Stap binnen in uw eigen woontoren alsof u een hotel binnen stapt, de uitstraling is warm en luxe. Er is een welkomstbalie waar de huismeester u verwelkomt, een loungehoek en koffiecorner. Heet familie en vrienden welkom in de lobby van de Toren.

Met één van de twee liften of via het trappenhuis kunt u uw appartement bereiken. Parkeren kunt u, op uw eigen parkeerplaats, in de parkeergarage.
 

Toren: Een warm welkom, elke dag opnieuw.

Letterlijk wonen in de wolken Lokaal nieuws woensdag 03 februari 2021

Letterlijk wonen in de wolken

Letterlijk wonen in de wolken

Letterlijk wonen in de wolken

Wonen aan de Top! Lokaal nieuws vrijdag 22 januari 2021

Wonen aan de Top!

Wonen aan de Top Nog maar 10 woonkansen! Per direct wonen Appartementen vanaf de 17e verdieping beschikbaar Prachtig uitzicht  prijs vanaf € 413.500,-- v.o.n.

Wonen aan de Top
Nog maar 10 woonkansen!
Per direct wonen
Appartementen vanaf de 17e verdieping beschikbaar
Prachtig uitzicht 
prijs vanaf € 413.500,-- v.o.n.

Foto © Lex Overtoom / Lex Overtoom Photo Film Lokaal nieuws maandag 18 januari 2021

Foto © Lex Overtoom / Lex Overtoom Photo FilmLex Overtoom Photo Film

WAAR VOEL JIJ JE THUIS? Lokaal nieuws maandag 18 januari 2021

WAAR VOEL JIJ JE THUIS?

WAAR VOEL JIJ JE THUIS?

Thuis. Dé plek waar je kunt genieten met anderen, waar jij je comfortabel voelt en jezelf kunt zijn. Onze woonstijlen Barn, Park en Loft karakteriseren zich met een unieke sfeer. Landelijk, luxe of industrieel; in welke woonstijl voel jij je thuis? Wij van Woonstudio Boon helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

WOONSTIJL BARN

Deze landelijke woonstijl benadrukt een leven ver weg van de drukke stad, waar je tot rust komt en geniet van een eerlijk en bewust leven. Na een lange wandeling door weer en wind is het fijn thuiskomen in het robuuste, nonchalante interieur. Ontspan en verdrijf de alledaagse drukte met woonstijl Barn. De verschillende materialen zorgen voor een nonchalante uitstraling, denk hierbij aan linnen, katoen, wol en sisal. Door het gebruik van natuurlijke producten wordt ook hier de natuur weer doorgevoerd in het interieur.

WOONSTIJL PARK

Een huis dat pronkt en trots is op zijn voorkomen. Luxe woonstijl Park brengt een ode aan ons cultureel erfgoed met als inspiratiebron de Hollandse historie. Het interieur is rijk en uitnodigend. Er zal niks ontbreken aan dit interieur door de verschillende kleuren, materialen en structuren. Glanzende materialen met een rijke structuur benadrukken de luxe sfeer in het interieur. Geniet van het leven met luxe woonstijl Park.

WOONSTIJL LOFT

Industriële woonstijl Loft staat voor nuchter, recht door zee en zonder te veel afleiding. Door de industriële, eigenzinnige en persoonlijke ruimte voelt elke creatieveling zich hier thuis. Stoere structuren in gestileerde vormen zijn een speels geheel in het interieur. Eerlijke materialen – zoals beton, steen en metaal – vormen de basis van de ruimtes die in elkaar overlopen en objecten individuele aandacht krijgen. Kom hier om te ontspannen en geniet van de ruimte om je heen met woonstijl Loft.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, heeft Home Made By Design Date ontwikkeld, een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met een Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen met de interior designer van Woonstudio Boon ontrafel je wat het thuisgevoel voor jou betekent. Benieuwd welke woonstijl – landelijk Barn, luxe Park of industrieel Loft – bij jou past? Kom erachter.

 

 

De keten worden afgevoerd Lokaal nieuws dinsdag 22 december 2020

De keten worden afgevoerd

De keten worden afgevoerd

De keten worden afgevoerd

Een berichtje van: Huismeester Ton Lokaal nieuws maandag 07 december 2020

Een berichtje van: Huismeester Ton

Een berichtje van de huismeester Toren van Hoorn.   Als je gevraagd wordt een stukje te schrijven over je nieuwe werkplek in het appartementencomplex Toren van Hoorn is het toch wel even een opgave om de juiste woorden te vinden. Immers, Hoorn is bekend als Gouden Eeuw stad met sinds kort een nieuw iconisch woongebouw, gebouwd door het aan de streek verbonden familiebedrijf Scholtens. Hoe geef je uitdrukking aan zo’n statige locatie! Het biedt mij de mooiste werkplek die ik ooit gehad heb, natuurlijk vanwege de prachtige bouwstijl met ambachtelijke details en luxe inrichting. Echter, het mooiste van de werkplek is de omgang met blije mensen die trots zijn op hun nieuwe woning. Na een aanvankelijk schuchter hallo onderling vinden de nieuwe buren elkaar in de tuinkamer. Een sfeervolle omgeving waar de eerste kennismaking al gauw tot een gemoedelijk gesprek leidt.   Bewonderende blikken van de bezoekers ook voor de lounge. De  bezoekers en bewoners die daar ook even gaan zitten en voelen om de ruimte te ervaren. Voor de kerstborrel is het misschien nog te vroeg, maar wellicht kan het voorjaar ingeluid worden in de lounge.   Een spannend moment voor de bewoners is natuurlijk de dag van verhuizing. Zal alles goed gaan, kan de verhuiswagen er door en natuurlijk ook de zorg voor de meubelen.   Het komt altijd goed en waar nodig en waar het kan, help ik om ruimte te maken en te adviseren. Naast de bewoners en verhuizers is het een komen en gaan van schilders, behangers en woninginrichters, kortom er is veel reuring en dat maakt het werk leuk om te doen.   Zo kan ik tot nu toe wekelijks afsluiten met een berichtje naar de VvE en het Projectteam Scholtens:  “het was weer een mooie week”   Met vriendelijke groeten,   Ton Huismeester Toren van Hoorn

Een berichtje van de huismeester Toren van Hoorn.
 
Als je gevraagd wordt een stukje te schrijven over je nieuwe werkplek in het appartementencomplex Toren van Hoorn is het toch wel even een opgave om de juiste woorden te vinden.

Immers, Hoorn is bekend als Gouden Eeuw stad met sinds kort een nieuw iconisch woongebouw, gebouwd door het aan de streek verbonden familiebedrijf Scholtens.
Hoe geef je uitdrukking aan zo’n statige locatie!

Het biedt mij de mooiste werkplek die ik ooit gehad heb, natuurlijk vanwege de prachtige bouwstijl met ambachtelijke details en luxe inrichting.
Echter, het mooiste van de werkplek is de omgang met blije mensen die trots zijn op hun nieuwe woning.
Na een aanvankelijk schuchter hallo onderling vinden de nieuwe buren elkaar in de tuinkamer. Een sfeervolle omgeving waar de eerste kennismaking al gauw tot een gemoedelijk gesprek leidt.
 
Bewonderende blikken van de bezoekers ook voor de lounge. De  bezoekers en bewoners die daar ook even gaan zitten en voelen om de ruimte te ervaren.
Voor de kerstborrel is het misschien nog te vroeg, maar wellicht kan het voorjaar ingeluid worden in de lounge.
 
Een spannend moment voor de bewoners is natuurlijk de dag van verhuizing.
Zal alles goed gaan, kan de verhuiswagen er door en natuurlijk ook de zorg voor de meubelen.
 
Het komt altijd goed en waar nodig en waar het kan, help ik om ruimte te maken en te adviseren.
Naast de bewoners en verhuizers is het een komen en gaan van schilders, behangers en woninginrichters, kortom er is veel reuring en dat maakt het werk leuk om te doen.
 
Zo kan ik tot nu toe wekelijks afsluiten met een berichtje naar de VvE en het Projectteam Scholtens:
 “het was weer een mooie week”
 
Met vriendelijke groeten,
 
Ton
Huismeester Toren van Hoorn

Terwijl u woont... Lokaal nieuws woensdag 02 december 2020

Terwijl u woont...

Afgelopen week hebben de bewoners van Toren een Rituals Adventskalender ontvangen. Inmiddels wonen verschillende kopers al in de Toren. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een mooie toekomst in de Toren toe. 

Afgelopen week hebben de bewoners van Toren een Rituals Adventskalender ontvangen. Inmiddels wonen verschillende kopers al in de Toren. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een mooie toekomst in de Toren toe. 

Kerst vieren in de Toren? Lokaal nieuws maandag 30 november 2020

Kerst vieren in de Toren?

Kerst vieren in de Toren? Nog maar 12 woonkansen! Een uniek kerstcadeau

Kerst vieren in de Toren? Nog maar 12 woonkansen! Een uniek kerstcadeau

Hoogte icoon Toren Hoorn bekend Lokaal nieuws woensdag 25 november 2020

Hoogte icoon Toren Hoorn bekend

Wethouder Arthur Helling van D66 Hoorn en Guido Scholtens, directeur Scholtens Groep , maakten op 20 november jl. de hoogte bekend van TOREN in Hoorn – 60,49 meter. Omdat de gemeente de visie had om hier een landmark te plaatsen, als Poort van Hoorn, was het logisch dat een gemeentevertegenwoordiger dit goed bewaarde geheim nu eindelijk bekend mocht maken. De Gemeente Hoorn mag trots zijn op een icoon als TOREN. Ad Geerdink refereerde in het verleden als eens: ’Geen stad, zonder toren!’ Aan de bouw van TOREN komt een einde, de opleveringen zijn in volle gang en de eerste bewoners zijn in hun woningen geïnstalleerd. Als je in de avond langs TOREN rijdt, zie je de eerste lichten branden. TOREN komt tot leven omdat ze bewoond wordt; ze biedt een veilig thuis aan velen. De bouw was voor Scholtens een unieke kans om een gebouw te maken dat vele malen hoger is dan breed. Het was een magisch proces waar de bewoners van Hoorn getuigen van waren. TOREN is zowel letterlijk als figuurlijk een hoogstandje geworden. Er is een gebouw herrezen dat de skyline van Hoorn opnieuw definieert. Het was aan wethouder Helling om de plaquette op niveau te bevestigen. Het lifthuis is het hoogste punt op het dak van TOREN. Zowel Guido Scholtens als Arthur Helling genoten van het geweldige uitzicht over de oude stad en het Hoornse Hop bij een al ondergaande najaarszon. Er zijn nog 12 woningen beschikbaar in TOREN. Wees er snel bij en pak deze laatste woonkans. Kijk op www.wonen-hoorn.nl voor de mogelijkheden

Wethouder Arthur Helling van D66 Hoorn en Guido Scholtens, directeur Scholtens Groep , maakten op 20 november jl. de hoogte bekend van TOREN in Hoorn – 60,49 meter.

Omdat de gemeente de visie had om hier een landmark te plaatsen, als Poort van Hoorn, was het logisch dat een gemeentevertegenwoordiger dit goed bewaarde geheim nu eindelijk bekend mocht maken. De Gemeente Hoorn mag trots zijn op een icoon als TOREN. Ad Geerdink refereerde in het verleden als eens: ’Geen stad, zonder toren!’

Aan de bouw van TOREN komt een einde, de opleveringen zijn in volle gang en de eerste bewoners zijn in hun woningen geïnstalleerd. Als je in de avond langs TOREN rijdt, zie je de eerste lichten branden. TOREN komt tot leven omdat ze bewoond wordt; ze biedt een veilig thuis aan velen. De bouw was voor Scholtens een unieke kans om een gebouw te maken dat vele malen hoger is dan breed. Het was een magisch proces waar de bewoners van Hoorn getuigen van waren. TOREN is zowel letterlijk als figuurlijk een hoogstandje geworden. Er is een gebouw herrezen dat de skyline van Hoorn opnieuw definieert.

Het was aan wethouder Helling om de plaquette op niveau te bevestigen. Het lifthuis is het hoogste punt op het dak van TOREN. Zowel Guido Scholtens als Arthur Helling genoten van het geweldige uitzicht over de oude stad en het Hoornse Hop bij een al ondergaande najaarszon.

Er zijn nog 12 woningen beschikbaar in TOREN. Wees er snel bij en pak deze laatste woonkans. Kijk op www.wonen-hoorn.nl voor de mogelijkheden

Vandaag in het NHD: Het getal van de dag: 60,49! Lokaal nieuws maandag 23 november 2020

Vandaag in het NHD: Het getal van de dag: 60,49!

Vandaag in het NHD: Het getal van de dag: 60,49!

Vandaag in het NHD: Het getal van de dag: 60,49!

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS Lokaal nieuws vrijdag 20 november 2020

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS

In navolging van de tweejaarlijkse Stijlgids brengt Home Made By dit jaar een exclusief inspiratieboek uit waarin je wordt uitgedaagd om na te denken over wat thuis voor jou betekent. Je ontvangt het boek gratis bij een Design Date met een interior designer van Woonstudio Boon.

Het belang van thuis
Thuis is dat kleine stukje aarde dat van jou is. Een veilige, vertrouwde plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Maar bovenal is thuis een weerspiegeling van wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je thuis voelen in je eigen huis, is een belangrijke basis voor persoonlijk welzijn en geluk. Woonstudio Boon gelooft dat het creëren van een thuis een persoonlijke proces is dat gaat over authenticiteit en jezelf durven zijn. En daarom lanceert de interieurspecialist dit jaar een exclusief inspiratiegids. De gids dient als vertrekpunt in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis en laat je op een andere manier naar je interieur kijken.

Wat betekent thuis voor jou?
Stap voor stap neemt de inspiratiegids je mee door de unieke werkwijze van Home Made By. Het begint met een Design Date: een inspirerende eerste kennismaking met een Home Made By interior designer. De gids ontvang je voorafgaande aan een Design Date, zodat jij je goed kunt voorbereiden op het gesprek. In de gids en tijdens de Design Date worden belangrijke vragen gesteld: Wat vertelt jouw huis over jou? Waar voel jij je thuis? Welke kleuren horen bij jou? En welke materialen vind je mooi? De antwoorden op deze en meer vragen geven een duidelijk beeld van wat thuis voor jou betekent. Na afloop van de Design Date maakt de interior designer op basis van jouw smaak en stijl een 2D- of 3D-ontwerp van jouw droomhuis.

Een écht thuis creëren
Woonstudio Boon doet er alles aan om voor jou een écht thuis te creëren. Met een team van vakspecialisten begeleiden zij jouw project van begin tot eind. Wil jij aan de slag met je interieur? Vraag een Design Date aan bij Woonstudio Boon en ontvang het gratis Home Made By-inspiratiegids.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Bekijk onze website:

https://www.homemadeby.nl/boon-spanbroek

De eerste mensen wonen al in de Toren! Lokaal nieuws vrijdag 20 november 2020

De eerste mensen wonen al in de Toren!

Er zijn al verschillende appartementen opgeleverd en de eerste mensen wonen zelfs al in de Toren. 

Er zijn al verschillende appartementen opgeleverd en de eerste mensen wonen zelfs al in de Toren. 

Zelf nog niet toe aan wonen in een appartement? Denk dan eens aan eerst verhuren... Lokaal nieuws dinsdag 10 november 2020

Zelf nog niet toe aan wonen in een appartement? Denk dan eens aan eerst verhuren...

Zelf nog niet toe aan wonen in een appartement? Denk dan eens aan eerst verhuren en straks zelf lekker wonen...

Zelf nog niet toe aan wonen in een appartement? Denk dan eens aan eerst verhuren en straks zelf lekker wonen...

Een strak blauwe lucht en schone ramen bij de Toren Lokaal nieuws donderdag 05 november 2020

Een strak blauwe lucht en schone ramen bij de Toren

Een strak blauwe lucht en schone ramen bij de Toren. De glazenwassers zijn hard aan het werk. 

Een strak blauwe lucht en schone ramen bij de Toren. De glazenwassers zijn hard aan het werk. 

Interview prijswinnaar "Op de fiets zit je zo in de binnenstad" en nieuwe winactie! Lokaal nieuws maandag 02 november 2020

Interview prijswinnaar "Op de fiets zit je zo in de binnenstad" en nieuwe winactie!

Interview prijswinnaar: "Op de fiets zit je zo in de binnenstad" Én nieuwe winactie!

Zwaag Rozenbuurt
"Op de fiets zit je zo in de binnenstad"

Al 25 jaar werkt Arjan Dekker, 48 jaar, bij de Koninklijke BAM Groep als controller. Hij is nu ongeveer een jaar op zoek naar een woning voor hem en zijn drie kinderen. Ook komt zijn vriendin regelmatig langs.
 
Arjan kijkt uit naar een twee-onder-één kap- of vrijstaande woning. Zijn voorkeur gaat uit naar de Roozenbuurt: ‘Het lijkt me een mooi plan en het is een leuke plek in de buurt van mijn familie en vrienden. Allerlei voorzieningen zijn vlakbij en op de fiets zit je zo in de binnenstad van Hoorn. ‘
 
Hij verwacht niet dat veel bekenden van hem daar gaan wonen, omdat die veelal een koopwoning hebben, waar ze met veel plezier wonen. Arjan hoopt dat de architectuur wat meer ‘klassiek’ wordt, zodat deze nieuwbouw past bij het dorpsaanzicht van Zwaag. Het is dan ook fijn als de input van de buurtbewoners meegenomen wordt in de plannen van dit project. Ook Arjan zelf lijkt het uitdagend en leuk om hierin mee te mogen denken.
 
Verder hoopt Arjan op een klimaatneutraal huis met veel groen in het straatbeeld en bijvoorbeeld een park zodat dit de wijk een mooie uitstraling geeft. Arjan kijkt naar een nieuwe woning uit en hoopt dat de woningen snel opgeleverd kunnen worden.

-----------------------------------------

Er is een nieuw winactie! Bij 3000 aanmeldingen op deze website zal er een bol.com bon worden verloot!

Opleverfeest bij TOREN in Hoorn Lokaal nieuws vrijdag 30 oktober 2020

Opleverfeest bij TOREN in Hoorn

Opleverfeest bij TOREN in Hoorn Een feestelijke dag voor de eerste koper

Opleverfeest bij TOREN in Hoorn 
Een feestelijke dag voor de eerste koper

28 oktober 2020 | Vera Dudink heeft 3,5 jaar geleden als eerste een appartement gekocht in TOREN en deze week mocht ze dan eindelijk de sleutel op officiële wijze ontvangen. Uit handen van directievoerder Ronald Kok kreeg ze de sleutel overhandigd. Natuurlijk waren er bloemen en lag er een heerlijke taart in haar koelkast klaar voor dit feestelijke moment. Haar zonen Marco en Michel waren hierbij aanwezig.

Vera Dudink heeft 50 jaar in de Streek gewoond en gaat op 20 november verhuizen naar TOREN in Hoorn. Ze heeft er ontzettend veel zin in. ‘Ik ben zo blij om hier naar toe te komen. Alles is zo mooi. Dit wordt mijn thuis met alles dicht in de buurt: de trein, de bus en aan de rand van de stad. Ik reis veel voor bijvoorbeeld een museumbezoek en ook ga ik met de trein naar België om mijn zoon Michel te bezoeken.’

Ze gaat een appartement op de tweede verdieping bewonen. Ze heeft uitzicht op de kerk in Hoorn en ze kijkt precies onder de bovenuitbouw van het Horizon College door, waardoor het uitzicht open en ruimtelijk is. Aan de oostkant kijkt ze de Maelsonstraat in. Er gebeurt veel op straat. Mensen rijden, fietsen en wandelen langs. Het contact met wat er op straat gebeurt, vindt Vera fijn. Ook ligt haar ruime balkon op het zuiden waar ze zich al helemaal ziet zitten genieten.

Tijdens een rondje door haar appartement is ze enthousiast over de luxe afwerking van de verschillende ruimtes. De olijfgroene keuken is al gemonteerd en kan direct gebruikt worden. Ook de badkamer is gebruiksklaar, compleet met ligbad, aparte douchehoek en toilet. Een extra toilet is aanwezig voor bezoekers. Haar slaapkamer ligt op het oosten waardoor het zonnetje daar als eerste binnenkomt. Naast nog een kamer heeft ze ook een ruime wasruimte en zelfs in de installatiekamer heeft ze nog veel bergruimte.

Vera is enthousiast en dankbaar. Ze kijkt er enorm naar uit om hier te komen. ‘Dit wordt mijn laatste verhuizing’; besluit ze.

Het team van de Scholtens Groep wenst mevrouw Dudink heel veel woonplezier toe in TOREN. We hopen dat ze zich hier thuis mag voelen en nog velen jaren in gezondheid mag blijven wonen. Wilt u met net zo veel plezier hier wonen? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Een bezoek aan één van de modelwoningen is mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.wonen-hoorn.nl

Deze week worden de eerste appartementen opgeleverd! Lokaal nieuws woensdag 28 oktober 2020

Deze week worden de eerste appartementen opgeleverd!

Een speciale week! Deze week worden namelijk de eerste appartementen van de Toren opgeleverd. Wij wensen de bewoners alvast veel woonplezier toe!

Een speciale week! Deze week worden namelijk de eerste appartementen van de Toren opgeleverd. Wij wensen de bewoners alvast veel woonplezier toe!

Wilt u de prachtig ingerichte modelwoningen bezoeken? Lokaal nieuws dinsdag 20 oktober 2020

Wilt u de prachtig ingerichte modelwoningen bezoeken?

Wilt u de prachtig ingerichte modelwoningen bezoeken? Dat kan!

Wilt u de prachtig ingerichte modelwoningen bezoeken? Dat kan! Op donderdag 29 oktober is er een openstelling. Maak een afspraak via uw account. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden