Terug naar Project

Luxor

Op dit bouwnummer vind je deze werkelijk schitterende vrijstaande woning. Je grote tuin van ca. 416 m2 ligt op het zuiden en het woonoppervlak bedraagt ongeveer 175 m2. Wat direct opvalt zijn de fraaie details in het metselwerk en de zonnige erker aan de voorzijde van je woning.

Type Luxor is een royaal familiehuis met aangebouwde stenen garage. Die is optioneel te verlengen of te verbreden. Ook kun je de garage bij de woonkamer betrekken of er een extra slaapkamer met badkamer in realiseren. Ideaal als je een toekomstbestendige woning zoekt die met je meegroeit.

De open keuken met ruimte voor een grote eettafel is aan de achterzijde van je woning. Een heerlijke plek voor gezellige etentjes met familie of vrienden. Via de openslaande deuren haal je de tuin als het ware naar binnen. De grote woonkamer is aan de straatzijde. Je kunt deze ruimtes ook met elkaar omwisselen en als extra kiezen voor een uitbouw van 1,2 m1, 2,4 m1 of 3,6 m1.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime (slaap)kamers en een grote, compleet uitgevoerde luxueuze badkamer met een zwevend toilet, douche, wastafelcombinatie en een bad. Ook het tegelwerk is al helemaal verzorgd. Wat een heerlijke ruimte is dit. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee grote kamers die je kunt inrichten zoals jij dat wilt. Werkkamer, hobbyruimte of kamer voor je logees? Alles kan. Optioneel kun je hier één of twee dakkappelen laten plaatsen. Op de tweede verdieping is ook nog extra bergruimte met plek voor je wasmachine en droger.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 850.000,- tot € 975.000,-
Kavel 386 m2 tot 416 m2
Woonoppervlakte 175 m2
Inhoud 778 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
35 € 865.000,- 402 m2 175 m2 5 786 m3 Verkocht onder voorbehoud