Wonen in Hoorn

Hoorn - Hoorn
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
51 - 313m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

HOORN - "EEN STAD OM VAN TE HOUDEN"

Aan de Maelsonstraat te Hoorn is Scholtens Projecten voornemens nieuwe luxe appartementen te bouwen.
Een uniek appartementencomplex van ruim 50 meter hoog met minimaal 150 appartementen. Alle appartementen beschikken over een zonnig gelegen buitenruimte en hebben een separate ruime berging op de begane grond. Op het terrein worden parkeerplaatsen gerealiseerd voor bewoners en hun bezoekers.

Voordelig je eerste huis kopen
Er zijn mogelijkheden voor starters, die met behulp van een starterslening, schenking / lening ouders en eigen geld n� ook een eigen woning kunnen kopen. Klik hier voor meer informatie.

Hoorn - "Een stad om van te houden"
Het stadshart van Hoorn, station, sportfaciliteiten, winkels en andere voorzieningen liggen op korte afstand van het project. Toren is gesitueerd tussen de Maelsonstraat en de Provinciale weg, nabij A7 en de toekomstige N23 met een goede verbinding richting Amsterdam en Lelystad. Met een halfuur is Amsterdam bereikbaar, dus ideaal te forenzen van �n naar Amsterdam.

De appartementen zijn gelegen nabij het Westfriesgasthuis en op loopafstand van het NS-station en centrum. Ook is het in Hoorn heerlijk winkelen en gezellig uitgaan, naast de haven, watersportmogelijkheden, winkels en de markt heeft Hoorn ook vele culturele hotspots, zoals een theater, musea, bioscoop en een filmhuis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Hoorn
Woningen
1 van 211 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom

Woningtypen in dit project

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden