De Stolptuin

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoorn - Hoorn
Actueel aanbod

€ 275.300,- tot € 781.200,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 186m2
Kaveloppervlak
70 - 526m2
Inhoud
250 - 796m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

In het woongebied Bangert en Oosterpolder verrijst een nieuwe groene en waterrijke buurt. ‘De Stolptuin’ komt aan de noordoostelijke rand van Hoorn, omringd door de oude dorpslinten Blokker en Zwaag en op de hoek van de Westerblokker en de Strip. Aan de zuidoostkant van het plan staat een mooi bewaard gebleven rijksmonument: de stolpboerderij ‘De Barmhartige Samaritaan’.

De Stolptuin is een ontwikkeling van Exploitatiemaatschappij Westfriesland (een samenwerking van Linden Groep bv en AM bv). EWF ontwikkelt hier 94 woningen. Het wordt een gevarieerd woongebied van 80 duurzame koop- en 14 huurwoningen in een prachtige architectuurstijl met dorps karakter. Aan het water vind je charmante twee-onder-één-kapwoningen en enkele royale vrijstaande woningen. Bijzondere rug-aan-rug woningen, welke deels te huur en deels te koop aangeboden zullen worden, en 2 type rijwoningen zijn te vinden aan de groenstroken.

Benieuwd naar de woningen? Kijk dan snel op de aanbodpagina.
Naar verwachting start de verkoop in maart.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Stolptuin
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
6 van 80 beschikbaar
Prijs
€ 275.300,- tot € 781.200,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden