Wandgrimeurs

De Stolptuin

Hoorn - Hoorn
Toekomstig aanbod

Over dit project

In het woongebied Bangert en Oosterpolder verrijst een nieuwe groene en waterrijke buurt. ‘De Stolptuin’ komt aan de noordoostelijke rand van Hoorn, omringd door de oude dorpslinten Blokker en Zwaag en op de hoek van de Westerblokker en de Strip. Aan de zuidoostkant van het plan staat een mooi bewaard gebleven rijksmonument: de stolpboerderij ‘De Barmhartige Samaritaan’.

De Stolptuin is een ontwikkeling van Exploitatiemaatschappij Westfriesland (een samenwerking van Linden Groep bv en AM bv). EWF ontwikkelt hier 94 woningen. Het wordt een gevarieerd woongebied van duurzame koop- en huurwoningen in een prachtige architectuurstijl met dorps karakter. Aan het water vind je charmante twee-onder-één-kapwoningen en enkele royale vrijstaande woningen. Bijzondere rug-aan-rugwoningen en rijwoningen zijn te vinden aan de groenstroken.

Interesse?
Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite https://destolptuin.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Stolptuin
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden