Rozenbuurt - Waterroos

Hoorn - Zwaag
Toekomstig aanbod

€ 335.000,- tot € 495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
64 - 113m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

34 koopappartementen - Een fijn thuis in een groot huis in Rozenbuurt Zwaag

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk met een grote keuze in woningtypen voor jong en oud. Aan de rand van deze groene en waterrijke wijk komt Waterroos. Een fraai complex dat oogt als een groot huis. Met 34 zeer comfortabele, energiezuinige en royale appartementen in verschillende afmetingen.

In Rozenbuurt wordt wonen eindeloos genieten. Op een heerlijk dorpse locatie in het oude dorpshart van Zwaag worden nu al de eerste zaadjes geplant van een gezellige woonwijk voor iedereen, met volop ruimte om te wonen, te leven en te beleven. In Zwaag is het goed toeven. Goed bereikbaar met voldoende voorzieningen. En met het bruisende Hoorn vlakbij. In Rozenbuurt kom je pas echt thuis!

Waterroos is een fraai en statig appartementengebouw dat deel uitmaakt van de nieuwe wijk Rozenbuurt in Zwaag. Het gebouw is prachtig gelegen aan het water met alle voorzieningen vlakbij. Er is veel aandacht voor duurzaamheid, wooncomfort en energiezuinigheid en daardoor wordt Waterroos een fijn en toekomstbestendig thuis, ideaal voor starters, stellen en senioren.

De architectuur van Waterroos doet denken aan een heel groot huis. Het gebouw telt 34 appartementen verdeeld over 7 typen. De woonoppervlakken variëren van 64 – 113 m2 en je hebt de keuze uit tweekamer- en driekamerappartementen. Elk appartement heeft een balkon en op de begane grond een berging. De penthouses hebben een extra slaapverdieping en één appartement heeft ook nog een extra zonnig dakterras.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rozenbuurt - Waterroos
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Woningen
0 van 34 beschikbaar
Prijs
€ 335.000,- tot € 495.000,-
Type woningen
Appartement, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden