Fase 2a Urban Lofts, Apartments & Houses

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoorn - Hoorn
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 189m2
Inhoud
147 - 374m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

De woningen in fase 1 van Holenkwartier vonden snel een enthousiaste eigenaar. Hoogste tijd om door te pakken in dit bijzondere plan. De verkoop van fase 2a is gestart! Deze fase ligt in de zuidoosthoek van het Holenkwartier. Naast de toren met Superlofts verrijzen hier 62 woningen. Van royale eengezinswoningen (splitlevel- en verandawoningen) tot appartementen en lofts.

We hebben het over Blok 4 tot en met 10. Deze liggen aan een fraai gemeenschappelijk binnengebied en direct naast het kloppende hart van Holenkwartier: de oude fabriekshallen en het ketelhuis. Onder fase 2a bevindt zich een half verdiepte parkeergarage.

Industriële architectuur
Elk woonblok heeft zijn eigen identiteit. Maar een ding hebben ze gemeen: een stijlvolle en zeer krachtige uitstraling. De architectuur is duidelijk geïnspireerd op het industriële verleden van deze locatie. Robuuste vormen, duurzame materialen en stoere afwerking.

Duurzaamheid
Alle woningen voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Ze zijn voorzien van een vloerverwarmingssysteem dat draait op energiezuinige, lage temperaturen. De warmtepompen zijn aangesloten op een collectief warmtenet. Hierdoor hangen nergens buitenunits aan de gevel. Bovendien kan deze installatie de woning op warme dagen koeler houden. Op de meeste daken liggen zonnepanelen.

Parkeren
De woonblokken rusten op een half verdiepte parkeergarage. Deze is alleen toegankelijk voor de bewoners van Holenkwartier die hier een parkeerplaats bezitten. Bij elke woning hoort één parkeerplaats. Voor andere auto’s, ook die van bezoek, is parkeergelegenheid langs de Holenweg aan de rand van de wijk. Dit maakt Holenkwartier zo autoluw mogelijk. Woongenot staat voorop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Fase 2a Urban Lofts, Apartments & Houses
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden