Wandgrimeurs

Aan 't Hoff in Bangert en Oosterpolder

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoorn - Blokker
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Plan Aan ’t Hoff in Bangert & Oosterpolder
Rust, comfort en charme!
De woningen zijn prachtig, de mogelijkheden talrijk. De tweekappers en de vrijstaande woningen met zicht op groen. De rijwoningen geschakeld, met veel variatie aan de buitenzijde. En alle 34 samen één sfeervol geheel. Welkom in plan Aan ‘t Hoff, een fraai deelplan in fase 5a van de wijk Bangert en Oosterpolder.

In het ruim opgezette plan Aan ‘t Hoff zal het heerlijk wonen zijn. De waterpartijen en de groenzone, verrijken dit fraaie woongebied.

Vijf woningtypen, één geheel

Het plan telt 34 woningen en biedt keuze uit 5 typen; 1 vrijstaande woning type Pauw, 8 tweekappers type Cincq, 13 rijwoningen type Concordia, 8 rijwoningen type Almonde en 4 semi bungalows type Sterre. Woningtype Almonde en Sterre kijken uit op het groene hof. Alle woningen worden opgetrokken uit luxe bakstenen in diverse kleurstellingen. Zo krijgt elk zijn eigen identiteit.

Standaard extra comfort met ruimte voor persoonlijke wensen

Elke woning biedt vele mogelijkheden voor persoonlijke woonwensen. Opties zijn onder meer een uitbouw, erker, dakkapel of zelfs een veranda aan de achterzijde. Standaard is de woning voorzien van vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer. En natuurlijk ontbreken de PV panelen niet!
Voor meer informatie zie projectsite www.wonenaanthoff.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aan 't Hoff in Bangert en Oosterpolder
Koopwoningen
34
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden