Bloecwere

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoorn - De Bangert
Toekomstig aanbod

€ 230.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 160m2
Kaveloppervlak
120 - 468m2

Over dit project

Bloecwere is in verkoop! Inschrijven kan via de projectwebsite.

In de nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder, gelegen in het noordoosten van Hoorn, verrijst straks een nieuwe deelfase, genaamd Bloecwere.

Wie ervoor kiest om te gaan wonen in Bloecwere, voelt zich al snel thuis door het gemoedelijke karakter, het wooncomfort, de ruimte en het toenemende aantal voorzieningen.

Het plan bestaat uit 31 woningen met een diversiteit aan woningtypen waaronder een verscheidenheid aan rijwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en één vrijstaande woning. De woningen en kavels zijn enorm uiteenlopend in grootte waardoor verschillende doelgroepen, waaronder starters, deel kunnen uitmaken van het plan.

Ziet u uzelf straks al uitkijken op de geweldige straten en/of hoven van deze wijk? Schrijf u dan nu in om als een van de eerste op de hoogte te blijven van dit project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bloecwere
Koopwoningen
31
Prijs
€ 230.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden