De Toren Hoorn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoorn - Hoorn
Actueel aanbod

€ 905,- p.m. tot € 1.400,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 111m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

HET PROJECT
Wonen in een prachtig huurappartement vlakbij het historische centrum van Hoorn? Dat kan! Vesteda gaat 72 appartementen en 54 parkeerplaatsen verhuren in de vrije sector.

Alle huurappartementen zijn gesitueerd in de laagbouw, gelegen aan de kant van de Provincialeweg. De twee-, drie- en vierkamerappartementen hebben een oppervlakte variërend van 60 m² tot 111 m² en beschikken over een buitenruimte op het zuiden/zuidoosten en een individuele berging.

Comfortabel wonen
Alle appartementen liggen aan de besloten binnentuin. Onder deze kleurrijke binnentuin bevindt zich voor de bewoners een parkeergarage met (fiets)parkeerplaatsen en bergingen. De appartementen zijn te bereiken via verschillende ruime entreehallen met vide. Per lift zijn twee appartementen per laag te bereiken.

Alle appartementen zijn modern van stijl met een compleet ingerichte badkamer en een luxe keuken.
Eind februari 2020 is de eerste fase (24 appartementen) in de verhuur gegaan middels een open huis, toewijzing zal eind maart 2020 plaatsvinden.
De verhuur van de tweede fase (24 appartementen in het middenstuk van de laagbouw) zal vanwege het corona virus geheel digitaal verlopen en in April van start gaan, ook hier is de prognose oplevering medio juni 2020.

Schrijf je in op www.hurenintoren.nl om in aanmerking te komen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Toren Hoorn
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
72
Huurprijs (p.m.)
€ 905,- tot € 1.400,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden