MooiLand

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hoorn - Hoorn
Toekomstig aanbod

€ 350.000,- tot € 490.000,-

Over dit project

22 prachtige tweekappers en 1 vrijstaande woning. Ideaal voor huishoudens met kinderen. Ruim. Praktisch. Gasloos. Warme uitstraling. Eigen parkeerplaatsen en berging. Vier stuks aan doorvaarbaar water, drie met uitzicht op de groene speelweide. Heerlijk gelegen tussen stad en dorp is dit MooiLand.

Op deze mooie plek in Bangert & Oosterpolder, dicht bij de Strip en op fietsafstand van Hoorn, realiseert Ooms Wonen 23 plaatjes van woningen.

Zijn dit ook perfecte plaatjes? Voor veel gezinnen zullen deze woningen in deze prijsklasse dicht in de buurt komen. Er zijn bovendien aantrekkelijke opties om de woningen optimaal toe te spitsen op persoonlijke woonwensen.

In de populaire wijk Bangert & Oosterpolder onderscheidt MooiLand zich door onder meer:

Kindvriendelijke ligging
Voorzieningen om de hoek
Veel ruimte in en om huis
Eigen parkeerplaatsen
Duurzaam & onderhoudsarm

Is uw interesse in deze woningen gewekt? Ben u benieuwd naar de exacte prijzen? De extra mogelijkheden? Naar de planning?

Schrijft u zich dan geheel vrijblijvend in.

Zodra er meer nieuws is, hoort u dat als eerste. Bijvoorbeeld wanneer de verkoop van start gaat en hoe dit in zijn werk gaat!

Meer informatie

Kenmerken

Project
MooiLand
Koopwoningen
23
Prijs
€ 350.000,- tot € 490.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden