Holenkwartier

Hoorn - Hoorn
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Holenkwartier: Onverwachts Hoorn - Stoer wonen op jouw manier

Maak kennis met Holenkwartier: hét nieuwe woon- en werkgebied van Hoorn. Op de plek van het voormalig Philipsterrein, waar eerder de Ideefabriek was gevestigd zal een bijzonder stukje Hoorn ontstaan. Met respect voor het industriële verleden en met behoud van de kenmerkende fabriekshallen wordt Holenkwartier een vernieuwende stadswijk met een mix aan wonen, werken, cultuur en ontspannen. Hier woon of werk je in een ontspannen omgeving maar met een verrassend stadse dynamiek. Holenkwartier ligt op loop- en fietsafstand van de binnenstad én het Markermeer en te midden van de sportvelden van Always Forward, Sauna Suomi en Sportcentrum Hoorn.

Wonen
Wonen in Holenkwartier is wonen op een bijzondere plek. Holenkwartier biedt ruimte aan 300 koopwoningen, 80 sociale huurwoningen en 20 middeldure huurwoningen. Het gaat dan ook om een verscheidenheid aan woonvormen voor een brede en dynamische doelgroep. Zo vind je er koop- en huurappartementen, woningen met tuin of stadswoningen. In een deel van de industriële hallen worden unieke loftwoningen gerealiseerd. De architectuur en openbare ruimte wordt gevarieerd, telkens met een eigen sfeer en karakter.

Ondernemen
We maken een verrassende stadswijk en dat betekent een aantrekkelijke combinatie van wonen, werken en voorzieningen. Juist dat maakt het gebied zo bijzonder. Ondernemen in Holenkwartier is ondernemen in een uniek en dynamisch gebied. Hier profiteer je van de aantrekkingskracht die het gebied heeft op zowel bewoners als bezoekers uit Hoorn en de wijde omgeving. Holenkwartier biedt een grote variatie aan (bedrijfs)ruimtes, werkplekken, ateliers, kantoorruimte en enkele horecaruimten. We streven dan ook naar een aantrekkelijke mix van ambachtelijke bedrijven, creatieve industrie, horeca en buurtvoorzieningen.

Kloppend hart van Holenkwartier
De oude fabriekshal vormt het kloppend hart van Holenkwartier. Hier vind je straks bijvoorbeeld een restaurant, lunchroom of misschien wel een kookstudio. Maar ook een fijn terras, een koffiebar of een ambachtelijke bakker. Het is een plek waar bewoners en bezoekers uit Hoorn elkaar ontmoeten, werken en ontspannen.

Woningaanbod
Inmiddels is fase 1a bewoond, fase 1b bijna verkocht en Superlofts en fase 2a in de pre sale. Kijk voor meer informatie op www.holenkwartier.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Holenkwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Kantoor
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden