Hoorn - Park Groenwijck

Hoorn
Actueel aanbod

€ 374.500,- tot € 374.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 109m2
Inhoud
327 - 327m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

In Park Groenwijck is het onvoorstelbaar prettig wonen in één van de 24 luxe appartementen die gerealiseerd worden in twee kleinschalige woontorens, direct aan het water. Deze Watervilla’s staan op een halfverdiepte parkeerkelder waar je een berging en eigen parkeerplek hebt. In elke Watervilla komen 12 appartementen; vier woonlagen en 3 appartementen per woonlaag.

Park Groenwijck is al een jaar of 10 geleden aangelegd en wordt sindsdien door de gemeente goed onderhouden. Zodra je appartement wordt opgeleverd woon je dus niet in een ‘zandbak’ maar in een exclusief park dat helemaal af en volgroeid is! En, hoe praktisch, Winkelcentrum De Beurs is in slechts een paar minuten lopen door het park bereikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoorn - Park Groenwijck
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
48 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 374.500,- tot € 374.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden