Rozenbuurt (Wonen in Zwaag)

Hoorn - Zwaag
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op het voormalig terrein van Rozenkwekerij Balk - aan de Oostergouw te Zwaag - wordt er onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor woningbouw in de toekomst. Timpaan uit Hoofddorp en Scholtens Projecten uit Wognum zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor de ontwikkeling van de locatie: de VOF Rozenbuurt. Het ontwerp is van Geo Architecten.

In het plan Rozenbuurt is voor ‘elk wat wils’ het plan bestaat uit circa 450 woningen in verschillende prijscategorieën, te weten: betaalbaar/sociaal, middelduur en duur. Naast rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen, komen er ook appartementen in het plan. Plan Rozenbuurt biedt voor jong en oud een geschikte woning in eigen dorp. De openbare ruimte wordt integraal in het plan opgenomen, zo zullen de appartementengebouwen in een groene natuurlijke strook langs de Oostergouw hun plek vinden. Via het groen kan je door het hele plan wandelen en spelen. De Kerk staat op een prominente plaats in het plan en door zichtlijnen op de kerk is de mooie toren vanuit het hele plan goed zichtbaar.

Schijf je in om aan te geven dat je interesse hebt om te wonen op deze locatie en om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen.
Ga naar www.wonen-zwaag.nl voor meer informatie en om je in te schrijven!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rozenbuurt (Wonen in Zwaag)
Start verkoop
2022 (2e kwartaal)
Koopwoningen
450

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden