Rozenbuurt (Wonen in Zwaag)

Hoorn - Zwaag
Actueel aanbod

€ 340.000,- tot € 1.000.000,-

Over dit project

Er bloeit iets moois in Zwaag

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit en groeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk, waar de komende jaren ongeveer 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, halfvrijstaande woningen, rug aan rug woningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren. Ben jij op zoek naar een fijne nieuwe stek in gezellig Zwaag?

In de eerste fase heb je de keuze uit 6 zeer royale vrijstaande woningen met tal van opties en 23 vrije kavels. Daarnaast zijn er 20 fraaie tweekappers, 13 rijwoningen, 10 bijzondere rug-aan-rug-woningen. Ideaal voor starters of kleine huishoudens. Elke woning is net weer even anders, maar wat ze gemeen hebben is hun moderne vormgeving, complete hoogwaardige afwerking, duurzaamheid en energiezuinigheid. Licht, ruimte en luxe zijn de kernwoorden voor een woning die helemaal bij je past. Van lekker compact tot levensloopbestendig. Fase 1a is nu in verkoop! Kijk op https://www.wonen-zwaag.nl/ voor het actuele aanbod.

Eens in de 2 weken is de Rozenbuurt Verkoopkeet open op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. Bekijk de maquette, verzamel informatie en bekijk de verkoopbrochures onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. We zien je graag! Locatie: Oostergouw 7 in Zwaag

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rozenbuurt (Wonen in Zwaag)
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 340.000,- tot € 1.000.000,-

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden