UNIK!

Hoorn - Zwaag
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In de wijk Bangert Oosterpolder, bij de dorpen Zwaag en Blokker (gemeente Hoorn) worden in fase 3 west (zuid) 25 woningen ontwikkeld. Het gaat om 17 starterswoningen (zowel in de koop als huur) gelegen aan De Strip, 8 vrijstaande (geschakelde) woning gelegen aan water met uitzicht op een groenstrook. De ontwikkeling ligt dicht bij de nieuwe voorzieningen van de wijk Bangert Oosterpolder die op het ogenblik gerealiseerd worden. Daarnaast ligt het geografisch middelpunt van dit plan tussen landelijk wonen en de stadse gezelligheid. Een ieder kan hier zijn wens qua woonomgeving dus ingevuld zien worden.

Het is de verwachting dat we het 2e kwartaal 2018 in verkoop geraken. Maak uw interesse alvast kenbaar en wordt op de hoogte gehouden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
UNIK!
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden