Lokaal nieuws maandag 07 december 2020 Bron: Wonen in Hoorn

Een berichtje van: Huismeester Ton

Een berichtje van de huismeester Toren van Hoorn.   Als je gevraagd wordt een stukje te schrijven over je nieuwe werkplek in het appartementencomplex Toren van Hoorn is het toch wel even een opgave om de juiste woorden te vinden. Immers, Hoorn is bekend als Gouden Eeuw stad met sinds kort een nieuw iconisch woongebouw, gebouwd door het aan de streek verbonden familiebedrijf Scholtens. Hoe geef je uitdrukking aan zo’n statige locatie! Het biedt mij de mooiste werkplek die ik ooit gehad heb, natuurlijk vanwege de prachtige bouwstijl met ambachtelijke details en luxe inrichting. Echter, het mooiste van de werkplek is de omgang met blije mensen die trots zijn op hun nieuwe woning. Na een aanvankelijk schuchter hallo onderling vinden de nieuwe buren elkaar in de tuinkamer. Een sfeervolle omgeving waar de eerste kennismaking al gauw tot een gemoedelijk gesprek leidt.   Bewonderende blikken van de bezoekers ook voor de lounge. De  bezoekers en bewoners die daar ook even gaan zitten en voelen om de ruimte te ervaren. Voor de kerstborrel is het misschien nog te vroeg, maar wellicht kan het voorjaar ingeluid worden in de lounge.   Een spannend moment voor de bewoners is natuurlijk de dag van verhuizing. Zal alles goed gaan, kan de verhuiswagen er door en natuurlijk ook de zorg voor de meubelen.   Het komt altijd goed en waar nodig en waar het kan, help ik om ruimte te maken en te adviseren. Naast de bewoners en verhuizers is het een komen en gaan van schilders, behangers en woninginrichters, kortom er is veel reuring en dat maakt het werk leuk om te doen.   Zo kan ik tot nu toe wekelijks afsluiten met een berichtje naar de VvE en het Projectteam Scholtens:  “het was weer een mooie week”   Met vriendelijke groeten,   Ton Huismeester Toren van Hoorn

Een berichtje van de huismeester Toren van Hoorn.
 
Als je gevraagd wordt een stukje te schrijven over je nieuwe werkplek in het appartementencomplex Toren van Hoorn is het toch wel even een opgave om de juiste woorden te vinden.

Immers, Hoorn is bekend als Gouden Eeuw stad met sinds kort een nieuw iconisch woongebouw, gebouwd door het aan de streek verbonden familiebedrijf Scholtens.
Hoe geef je uitdrukking aan zo’n statige locatie!

Het biedt mij de mooiste werkplek die ik ooit gehad heb, natuurlijk vanwege de prachtige bouwstijl met ambachtelijke details en luxe inrichting.
Echter, het mooiste van de werkplek is de omgang met blije mensen die trots zijn op hun nieuwe woning.
Na een aanvankelijk schuchter hallo onderling vinden de nieuwe buren elkaar in de tuinkamer. Een sfeervolle omgeving waar de eerste kennismaking al gauw tot een gemoedelijk gesprek leidt.
 
Bewonderende blikken van de bezoekers ook voor de lounge. De  bezoekers en bewoners die daar ook even gaan zitten en voelen om de ruimte te ervaren.
Voor de kerstborrel is het misschien nog te vroeg, maar wellicht kan het voorjaar ingeluid worden in de lounge.
 
Een spannend moment voor de bewoners is natuurlijk de dag van verhuizing.
Zal alles goed gaan, kan de verhuiswagen er door en natuurlijk ook de zorg voor de meubelen.
 
Het komt altijd goed en waar nodig en waar het kan, help ik om ruimte te maken en te adviseren.
Naast de bewoners en verhuizers is het een komen en gaan van schilders, behangers en woninginrichters, kortom er is veel reuring en dat maakt het werk leuk om te doen.
 
Zo kan ik tot nu toe wekelijks afsluiten met een berichtje naar de VvE en het Projectteam Scholtens:
 “het was weer een mooie week”
 
Met vriendelijke groeten,
 
Ton
Huismeester Toren van Hoorn

Meer weten over Wonen in Hoorn

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden