Lokaal nieuws vrijdag 30 oktober 2020 Bron: Wonen in Hoorn

Opleverfeest bij TOREN in Hoorn

Opleverfeest bij TOREN in Hoorn Een feestelijke dag voor de eerste koper

Opleverfeest bij TOREN in Hoorn 
Een feestelijke dag voor de eerste koper

28 oktober 2020 | Vera Dudink heeft 3,5 jaar geleden als eerste een appartement gekocht in TOREN en deze week mocht ze dan eindelijk de sleutel op officiële wijze ontvangen. Uit handen van directievoerder Ronald Kok kreeg ze de sleutel overhandigd. Natuurlijk waren er bloemen en lag er een heerlijke taart in haar koelkast klaar voor dit feestelijke moment. Haar zonen Marco en Michel waren hierbij aanwezig.

Vera Dudink heeft 50 jaar in de Streek gewoond en gaat op 20 november verhuizen naar TOREN in Hoorn. Ze heeft er ontzettend veel zin in. ‘Ik ben zo blij om hier naar toe te komen. Alles is zo mooi. Dit wordt mijn thuis met alles dicht in de buurt: de trein, de bus en aan de rand van de stad. Ik reis veel voor bijvoorbeeld een museumbezoek en ook ga ik met de trein naar België om mijn zoon Michel te bezoeken.’

Ze gaat een appartement op de tweede verdieping bewonen. Ze heeft uitzicht op de kerk in Hoorn en ze kijkt precies onder de bovenuitbouw van het Horizon College door, waardoor het uitzicht open en ruimtelijk is. Aan de oostkant kijkt ze de Maelsonstraat in. Er gebeurt veel op straat. Mensen rijden, fietsen en wandelen langs. Het contact met wat er op straat gebeurt, vindt Vera fijn. Ook ligt haar ruime balkon op het zuiden waar ze zich al helemaal ziet zitten genieten.

Tijdens een rondje door haar appartement is ze enthousiast over de luxe afwerking van de verschillende ruimtes. De olijfgroene keuken is al gemonteerd en kan direct gebruikt worden. Ook de badkamer is gebruiksklaar, compleet met ligbad, aparte douchehoek en toilet. Een extra toilet is aanwezig voor bezoekers. Haar slaapkamer ligt op het oosten waardoor het zonnetje daar als eerste binnenkomt. Naast nog een kamer heeft ze ook een ruime wasruimte en zelfs in de installatiekamer heeft ze nog veel bergruimte.

Vera is enthousiast en dankbaar. Ze kijkt er enorm naar uit om hier te komen. ‘Dit wordt mijn laatste verhuizing’; besluit ze.

Het team van de Scholtens Groep wenst mevrouw Dudink heel veel woonplezier toe in TOREN. We hopen dat ze zich hier thuis mag voelen en nog velen jaren in gezondheid mag blijven wonen. Wilt u met net zo veel plezier hier wonen? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Een bezoek aan één van de modelwoningen is mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.wonen-hoorn.nl

Meer weten over Wonen in Hoorn

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden