Lokaal nieuws donderdag 27 juni 2019 Bron: Wonen in Hoorn

De Prijswinnaars van de FOTOWEDSTRIJD zijn bekend!

De Prijswinnaars van de FOTOWEDSTRIJD zijn bekend! 
Vandaag hebben we ze hun prijs en bijbehorende felicitaties overhandigd gekregen van Guido Scholtens.

Naast de verste foto van Walter (https://buff.ly/2RN1ZbH) hebben we Marry voor haar foto (https://buff.ly/2ZY56Al) ook nog een prijs gegeven omdat wij die het mooiste vonden.

De prijswinnaars stonden keurig bij het bouwhek te wachten. Nadat we allemaal een helm op hadden gezet, gingen we met de bouwlift naar boven. Daar lag op de tweede verdieping de rode loper uit naar de modelwoning. Binnen gekomen waren de gasten blij verrast. Ze vonden de woning mooi, ruim en licht. Alle dames vinden vooral de keuken erg mooi. De keuken en kamer zijn aan elkaar verbonden. Via een doorgang ga je van de ene naar de andere ruimte. Eén ruimte dat hierdoor toch enigszins gesplitst wordt. De inrichting en kleuren sluiten prachtig bij elkaar aan. Door de perfecte afstemming oogt het geheel  heel rustig, terwijl het tegelijkertijd kleurrijk is. De grote accessoires maken het geheel af. Op het ruime balkon op het zuiden staat een mooie ronde zit met daarachter nog een loungebank; daar is ruimschoots de ruimte voor. De prijswinnaars waren onder de indruk van de woning en van de bouw van project TOREN. Directeur, Guido Scholtens, vertelde uitgebreid over het project en beantwoordde alle vragen.

Guido feliciteerde de prijswinnaars stuk voor stuk voor hun verre of mooi bijdrage. De winnaars ontvingen een cadeaubon van Toren Amsterdam om te eten en een kleurrijke bos bloemen. Natuurlijk proostten we daarop met de gehele groep.

De winnaars gingen daarna blij naar huis.

Meer weten over Wonen in Hoorn

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden