Lokaal nieuws donderdag 22 november 2018 Bron: Wonen in Hoorn

Interview kopers - Toren

U woont nu op het Visserseiland, een prachtige locatie en ook gebouwd door Scholtens. Waarom kiest u voor een appartement in TOREN? Nou, dat zal ik je eens vertellen. Laatst was ik met mijn vrouw bij Van der Valk vlakbij Arnhem. Hier zaten we op de 7de etage en dat vonden we zo mooi. We genoten enorm van het uitzicht over de stad en het zonnetje dat in de ochtend in onze slaapkamer scheen. Daarom kreeg ik interesse in TOREN. Scholtens was al aan het bouwen, toen ik aan mijn vrouw vroeg: ‘Zullen we in TOREN gaan wonen? Daarop ben ik naar Van der Valk gegaan en heb bij de balie gevraagd of ik aan de oostkant op hoogte kon kijken naar het uitzicht. Ik kreeg een pasje en ben naar boven gegaan. Ik vond dit zo geweldig dat ik de volgende dag mijn vrouw heb meegenomen.

U woont nu op het Visserseiland, een prachtige locatie en ook gebouwd door Scholtens. Waarom kiest u voor een appartement in TOREN?

Nou, dat zal ik je eens vertellen. Laatst was ik met mijn vrouw bij Van der Valk vlakbij Arnhem. Hier zaten we op de 7de etage en dat vonden we zo mooi. We genoten enorm van het uitzicht over de stad en het zonnetje dat in de ochtend in onze slaapkamer scheen. Daarom kreeg ik interesse in TOREN. Scholtens was al aan het bouwen, toen ik aan mijn vrouw vroeg: ‘Zullen we in TOREN gaan wonen? Daarop ben ik naar Van der Valk gegaan en heb bij de balie gevraagd of ik aan de oostkant op hoogte kon kijken naar het uitzicht. Ik kreeg een pasje en ben naar boven gegaan. Ik vond dit zo geweldig dat ik de volgende dag mijn vrouw heb meegenomen.

 

En nu hebben we dus een appartement gekocht op de 14e verdieping. En we hebben er zin in. Alles lekker nieuw en modern. Geen CV-ketel en radiatoren meer. We hebben nu twee slaapkamers, waarvan we er één nooit gebruiken. We krijgen straks dan ook één slaapkamer. Belangrijk voor ons is ook het balkon. We hebben nu een terras van 12,5 meter en deze grootte krijgen we straks ook weer terug. We vinden het geweldig; de ligging op het oosten met het opkomende zonnetje, uitzicht op het IJsselmeer en de Koepelkerk en bij helder weer kunnen we straks zelfs Lelystad zien.

 

Ik fiets elke dag langs om te kijken wat ze doen; vandaag hebben ze de betonvloer gestort van de TOREN. Het duurt nog even, het project wordt in februari/maart 2020 opgeleverd, mijn vrouw vind dat wat minder, maar met het Visserseiland was dat ook zo. En ook dat was het wachten waard.

Meer weten over Wonen in Hoorn

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hoorn.

Aanmelden