Specialisten

Voor stylingadvies ga je naar woonwinkel Thuisin Hoorn

Misschien heb je net je droomhuis gekocht of ga je je huidige woning verbouwen. Dan moet er een hoop uitgezocht en aangeschaft worden. Bij Thuisin Hoorn vind je een ruime keuze in vloeren, behang, verf en raamdecoratie voor binnen en buiten. Daarnaast kun je er terecht voor kasten op maat.

In de huidige tijd waarin we veel online bestellen en inkopen doen bij grote winkelketens, zijn een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk een beetje ondergeschoven kindjes geworden. Terwijl maatwerk en een deskundig advies jou als klant juist enorm kunnen ontzorgen. En dat is precies waar Thuisin Hoorn voor staat.

Veel ervaring en een warme ontvangst

Thuisin is een landelijk concept. Er zijn 43 woonwinkels door heel Nederland, waar je alles vindt op het gebied van woninginrichting. De winkel in Hoorn bestaat al sinds 2003 en droeg aanvankelijk de naam Decokay. Vier jaar later werd Dimitri de eigenaar van de zaak, die sinds 2017 bekend staat als Thuisin Hoorn. En hoewel Thuisin een grote keten is, heeft de winkel van Dimitri een hele eigen identiteit. De negen medewerkers hebben allemaal veel ervaring en vormen een vast gezicht voor de klant. Die klanten wacht een warme ontvangst. “We kijken naar wat mogelijk is voor het beschikbare budget. Voor ons is iedereen gelijk en je wordt altijd met alle egards ontvangen. We vinden persoonlijk contact en een gezellige sfeer heel belangrijk”, aldus Dimitri.

Ontzorgen

Het aanschaffen van een vloer of kast op maat doe je niet zomaar even. Daar gaat een traject aan vooraf van brainstormen, advies vragen, een beslissing nemen en inmeten. En dan volgt natuurlijk nog montage en afwerking. Dimitri en zijn collega’s helpen je graag en denken mee over creatieve oplossingen, speciaal afgestemd op jouw wensen en smaak. Woninginrichting is een vak en Thuisin Hoorn heeft veel specialisten in dienst die zorgen dat het hele proces van a tot z soepel verloopt.

Een goede service is daarbij heel belangrijk. “Nee bestaat niet bij ons”, zegt Dimitri. “Mocht er een keer iets mis gaan, dan is er altijd een oplossing te vinden. We hebben niet voor niets heel veel vaste klanten.”

Stylingadvies

Het op een mooie manier combineren van kleuren, materialen, stijlen en structuren is niet voor iedereen een makkelijke klus. Daarbij kun je wellicht wat hulp en advies gebruiken. “Thuisin Hoorn heeft goed opgeleide stylistes die alles weten over kleur, het optimaal benutten van een ruimte en de technische aspecten van woninginrichting. Ze kunnen samen met de klant een goed lichtplan maken of advies geven over het combineren van bestaande meubels met een nieuwe vloer of raamdecoratie. Dat kan gewoon in de winkel, maar ook op afspraak. Het eerste uur is gratis en daarin krijg je een basisadvies aan de hand van bijvoorbeeld foto’s die je zelf meeneemt. Wil je een uitgebreider interieurplan, dan komt de styliste graag bij je thuis en daarna ontvang je een offerte voor het advies en alle gekozen materialen. Thuisin werkt met gunstige combinatiedeals als je meerdere producten tegelijk aanschaft. Dat is mooi meegenomen!”

Meer weten?

Klik hier om alvast een indruk te krijgen van de prachtige woonwinkel in hoorn. Wil je een kennismakingsadvies aanvragen bij één van de stylistes of heb je een andere vraag? Loop gerust even binnen, je bent van harte welkom!

Thuisin Hoorn
C.J.K. van Aalstweg 8e
1625 NV Hoorn
(0229) 247459
info@thuisin-hoorn.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.